Voorgerechten

Naast dagelijks 3 overheerlijke verse soepen  kunt u kiezen uit verschillende salades en meerdere soorten carpaccio s met  een vleugje truffelmayonaise . Natuurlijk is er ook vers ovenbrood met verschillende tapenades. Ook zijn er verschillende kaassoorten en is er een variatie van Spaanse en Italiaanse vleeswaren.

Tip: probeer ook eens onze huisgemaakte kruidenboter 🙂

Warme gerechten

Traditionele Chinese gerechten en authentieke Indonesische specialiteiten mogen natuurlijk niet ontbreken. Evenals een selectie van oer-Hollandse gerechten, dagelijks wisselende verse groentes en een uitgebreid scala aan garnituren.

Aziatisch

Hier bereiden we uw heerlijke Aziatische noodle gerechten met ossenhaas, kipfilet, pangafilet of grote garnalen.
U geeft zelf aan of het mild, pikant of extra pikant moet worden.

JAPANSE TEPPANYAKI

Onze koks staan klaar achter de bakplaat om de door u gekozen selectie van vlees, vis en/of vegetarische mogelijkheden te bereiden tot een eindresultaat om U tegen te zeggen.

SEAFOOD

Onze “fruit de mer” toren zal zeker bij u in de smaak vallen.
Uiteraard ontbreken er hier de verse sashimi’s, de huisgemaakte King krab salade en de verse oesters niet.

EUROPEES

Staat voor heerlijke gerechten die bereid zijn met een extra touch. Denk o.a. aan kreeft, coquilles in de schelp en ook ossenhaas saté.
Liefhebbers kunnen hier ook kiezen uit 3 soorten verse pizza’s uit de steenoven.

DESSERT

Wie wil er nu niet dit culinaire avontuur afsluiten met een echte chocoladefontein, huisgemaakte mousse en/of home made cookies? Diverse ijssoorten en Japanse IJs-teppanyaki mogen natuurlijk niet ontbreken hier.